maanantai 22. lokakuuta 2012

Pehmeitä metodeja

 
Titin Pikkukoirakoulu Osa 121.

Kuten hyvät oppilaani tiedätte, kaikessa koulutuksessa pitää antaa palautetta, ja joskus myös kannustava sellainen on paikallaan. On siis tärkeää motivoida Noviisia jatkamaan opiskeluitaan osoittamalla välillä että onhan se joskus jotain tehnyt oikein. Niinkuin tänään kun sain maksalaatikkoa päivällisen yhteydessä.
Heittäydy tunteelliseksi, helli ja söpöstele. Noviisi kiemurtelee tyytyväisyydestä ja Pikkukoiran tavoittelema Pikkukoiran Arvoinen Elämä on taas askeleen lähempänä.

Ja jottette vallan hämääntyisi, kyllähän tässäkin oppitunnissa piilee niksi. Älä koskaan ikinä ryhdy tähän motivointikeinoon Noviisin aloitteesta, vallan ja oikeuden kahvassa pysyminen vaatii ehdotonta sääntöä, Kaikki Lähtee Aina Pikkukoirasta.

Teidän, Titi.

2 kommenttia:

  1. Minäkin käytän behavioristisia menetelmiä
    http://ronsuilua.blogspot.fi/2011/10/opiskelua.html

    t. Ransu Karvakorva

    VastaaPoista
  2. Hyvä Ransu!

    Kiitos viestistäsi! Se sai minut todella hyvälle tuulelle näin muuten aika turhauttavan tiistaipäivän iltana (Noviisini ei keskity!!). Ilahduttavaa kuulla että oikeat oppimismuodot ovat laskeutuneet pysyvästi ja juurtuneet tänne Suomeen. Se on meidän, sinun ja minun, kaltaisten tien näyttäjien ansiota!
    Erittäin onnistunutta jatkoa Sinulle ja perheellesi!

    yst.terv. Titi

    VastaaPoista